dimecres, 26 de gener de 2011

NOTÍCIES FRESQUES!

Com ja sabeu, aquest trimestre hem començat a treballar els mitjans de comunicació.
A la classe hem muntat un racó on hi podem trobar una gran varietat d'elements relacionats amb aquest tema: telèfons, ordinadors, ràdios, premsa...i fins i tot hem improvisat una pantalla de TV per poder fer el nostre racó del periodista i un plafó informatiu on hi pengem totes aquelles notícies que escrivim a casa i volem llegir als nostres companys.Vam escriure una carta als pares informant que muntàvem aquest nou racó i demanant que ens ajudessin a omplir-lo amb material de casa...
 
A la classe juguem molt a ser periodistes, a tocar i a experimentar amb tots aquests mitjans d'informació...

També tenim una bústia a l'aula i cada divendres el carter de la classe recull les cartes que hi ha. Aquesta setmana passada vam rebre una carta de la Nuc!!!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Quan tenim una notícia interessant per explicar, l'escrivim en un paper i la llegim a  la resta dels companys/es en veu alta com si fóssim periodistes de veritat!


4 comentaris:

 1. Molt bé, aquests periodistes!!! Des de la biblioteca, el Teo, la Quima i la Raimunda us desitgem molta sort en aquesta nova aventura per apendre.

  ResponElimina
 2. Quines classes tan ben informades!!! Tant de bò tota la vida tingueu la mateixa il·lusió per cada nova cosa que aprengueu!!!

  ResponElimina
 3. Hola! El Marc a casa ens ha ensenyat una cançó molt bonica que heu après. Mireu què he trobat:
  http://www.youtube.com/watch?v=m6xPv0kq5bA

  ResponElimina
 4. HOLA!!!!
  UN 10 PER AQUESTS PERIODISTES! ÉS FASCINANT VEURE ELS CANVIS QUE FAN ELS NENS DE P3 A P5!!
  ÀNIMS I SEGUIU APRENENT FORCES COSES!!!

  MARE DE LA MIREIA P4

  ResponElimina