dijous, 2 de desembre de 2010

Una invitació!

Ahir a la tarda els Planetes i els Astronautes vam rebre un sobre molt gran amb el nostre nom, a la classe. Era una invitació on la Quima i en Teo (els gegantons de l'escola) ens convidaven a visitar-los al lloc on s'han traslladat fa poc, a la biblioteca de l'escola.
A la invitació també ens feien saber que la Raimunda estaria encantada de proporcionar-nos tota la informació que necessitem sobre el tema que estem treballant: El mar.
Així doncs, vam acceptar la invitació contestant la carta que ens van enviar els gegantons:Un cop allà la Raimunda ens ha presentat el Teo i la Quima. Han estat molt contents de tenir-nos a tots allà!

La Raimunda ens tenia presentada una sorpresa: un conte sobre un dofí! Com sempre...ens ha encantat!

 
A més a més ens tenia preparat un munt de material relacionat amb el mar per al nostre racó de la classe: llibres sobre balenes, dofins, animals marins de tota mena... I també unes revistes i uns dibuixos per penjar a la classe. Gràcies per tot, Raimunda!7 comentaris:

 1. Gràcies Raimunda!!!! en Pol Galí li va agradar força. A més a més ,el fet de tenir tant a prop els gegantotns de l'escola el va fer molt content.

  ResponElimina
 2. Per cert,això del blog és molt bona idea, és una manera de poder fer partíceps als pares/mares. A sobre,encetar converses amb els nostres fills/es i que ens expliquin cosetes que, a vegades,se n'obliden o,simplement, com no les sabem no els hi preguntem d'una manera engrescadora per què ens expliquin. Som-hi animeu-vos a intervenir.

  ResponElimina
 3. Està molt i molt bé que els portem als nanos a les biblioteques!!!

  ResponElimina
 4. Hola....veure si un dia d'aquests la Raimunda ens convida als pares per poder escoltar un conte..... q a nosaltres tbe ens agraden!!!!!!
  GRÀCIES

  ResponElimina
 5. Rosa
  Crec que el Teo i la Quima us estimen molt.

  ResponElimina
 6. Ens ha agradat molt veure les activitats que feu al cole.
  Esperem a les properes amb molta il.lusió.

  BON NADAL A TOTS!!!
  ESTEL

  ResponElimina
 7. El Teo i la Quima us desitjen als Planetes i als Astronautes un Bon Nadal, i esperen que en el segon trimestre també els vingueu a veure, ja que van estar molt contents de la vostra visita

  Raimunda

  ResponElimina