dijous, 23 de setembre del 2010

JA ESTEM A P-5!

Sabíeu que el primer dia d’escola a les classes dels astronautes i planetes va aparèixer un regal sorpresa? Dins hi havia un titella que portava una carta on deia que tenia ganes de fer nous amics i que li agradaria quedar-se tot el curs entre nosaltres.
Però això sí, tenia un petit problema: no sabia com es deia i necessitava que li poséssim un nom. Entre tots vam escollir-ne un: la Granoteta (a P-5 A) i el Panxeta (a P-5 B).


Aquest titella ens sorprèn de tant en tant i surt a felicitar-nos amb petons i pessigolles, cançons i gominoles…però, ull!, està sempre pendent que a l'aula hi hagi un bon ambient.

5 comentaris:

  1. Hola astronautes, en Panxeta és molt guapo, igual que vosaltres. Aquest any ja sou més grans i aprendreu moltes coses noves, com l'anglès amb la senyoreta Ann. Petons a tots i totes.

    ResponElimina
  2. Bon dia astronautes!! Ens ha agradat molt veure la foto del panxeta. El Marc ens ho havia explicat i el trobem molt guapo. Petons per tots.

    ResponElimina
  3. SOC EL BIEL I E BIS LA FOTU MA AGRADAT ADEU.
    Ens agrada molt veure el blog de la classe des de casa. Seguiu així!

    ResponElimina
  4. Hola!!!No sabíem res del Panxeta! Ara sí que ens ho ha explicat l'Alba! Ens agrada molt i ànims amb aquest blog! petonets per tots.

    ResponElimina
  5. Hola Astronautes!! La Clara ens ha dit que el Panxeta és molt maco i que ara que aneu a P-5 teniu que treballar molt.Doncs, seguiu així que ho esteu fent molt bé.
    Petonets!!!

    ResponElimina